©

Високопродуктивні підлоги

Максимальна стійкість, постійна гігієна

©

Найкраща основа для безпечних робочих процесів

Однією з найвимогливіших галузей промисловості є харчова промисловість. Оскільки крім механічних та хімічних навантажень, термічні навантаження часто є основною проблемою. Все це повинно бути узгоджено з необхідними та законодавчими нормами гігієни, що включає для систем Crete від Реммерс підтвердженя зовнішніми інституціями.

  • Сертифікат харчового класу
  • Надзвичайно висока стійкість
  • Температурна стійкість до 130 ° C
  • Можливий варіант протиковзальний
  • Звіт про випробування „Survival Listeria monocytogenes“
  • Економічні системи з оптимізацією переваг

Вимоги 4 основних сегментів харчової промисловості

Виробництво молочних продуктів

Кислоти та інші агресивні середовища щодня впливають частково у високій концентрації на покриття підлоги у виробництві молока. Жири та інші рідини є причиною небезпечного кроку. Високі норми гігієни та чистоти можна досягти лише щоденними інтенсивними очисними заходами, для яких
миючі засоби часто використовуються у поєднанні з очищенням гарячою водою та парою.

Переробка риби та м'яса

Контейнери з нержавіючої сталі вагою більше тонни є транспортними контейнерами, що використовуються в м'ясній та рибній промисловості. Ці навантаження часто розподіляються на 4-6 маленьких коліс, які створюють важкі механічні навантаження на підлогу. Гаряче-холодні навантаження також представляють велике теплове навантаження, і тому повинні бути обладнані лише ПУ-бетонними покриттями

Виробництво солодощів та хлібобулочних виробів

У промисловому виробництві солодощів та хлібобулочних виробів потрібні великі та довгі жаровні та печі. Вони не тільки розвивають високі температури всередині, але часто також мають постійне тепло випромінювання до 80 ° C. Бетони з ПУ мають температурну стійкість до 130 ° C і тому є правильним вибором. Часто гаряче та інтенсивне прибирання підлоги також є проблемами, з якими підлозі доводиться справлятись
щоодня.

Виробництво та розлив напоїв

Постійні вологість і коливання температури - дві загальні вимоги у виробництві напоїв. Для того, щоб ці навантаження були правильно розподілені, існують градієнти; Слід точно спланувати жолоби та технологічні процеси. Крім того, повинен бути вибраний правильний вибір опору ковзанню та коефіцієнт зміщення
щоб можна було гарантувати безпечний рух навантажувачів та
персоналу.