• Aqua OZA-90 Open Time Additive

    № артикулу/ів 532001

    Aqua OZA-90-Offenzeit-Additiv

    Замедлитель высыхания для водных лазурей, лаков и лакокрасочных покрытий

    Вариант
    5320 | Aqua OZA-90-Offenzeit-Additiv
    Розмір/Кількість

    Технічні характеристики продукту

    Вказані значення представляють типові властивості продукту і не повинні сприйматися як обов'язкові специфікації продукту.

    Сфера застосування

    • только для профессионального применения
    • Збільшення відкритого часу (часу коригування) водорозчинних систем лакофарбових покриттів
    • Застосування при роботі з матеріалами, що наносяться пензлем та валиком
    • Для запобігання утворенню видимих стиків при нанесенні покриттів в умовах високої температури та/або низької відносної вологості повітря
    • Обробка великих поверхонь

    Властивості

    • Уповільнює висихання
    • Оптимізує розтікання
    • Дозволяє виконувати нанесення без видимих стиків
    • Знижує в'язкість
    • Умови та термін зберігання
      • хранить в прохладном, защищенном от замерзания месте/защищать от влаги/ закрывать емкость
      • срок хранения 6 месяцев
      • Зберігати в оригінальній закритій упаковці у сухому, прохолодному, захищеному від замерзання місці. Термін зберігання 6 місяців.

        Використовуйте покриття, що містять домішки, якомога швидше.

    • Розхід
      • количество добавления 3,0 - 5,0 %
      • Добавить 3-5% в водный лакокрасочный материал

    • Загальні інструкціїї
      • Ефективність залежить від системи, яка використовується.

        У негомогенізованому стані матеріал містить зважені речовини. Це не є якісним дефектом.

        Продукт уповільнює набір стійкості покриття до злипання та механічної стійкості.

    • Інформація про утилізацію
      • Більшу кількість залишків продукту слід утилізувати в оригінальних контейнерах відповідно до чинних норм. Повністю порожні, чисті контейнери повинні бути перероблені. Не викидайте разом із побутовим сміттям. Не допускати потрапляння в каналізацію. Не виливати в каналізацію.